> Specialist op het gebied van immigratierecht in de VS

Amerikaanse visa voor families, werknemers en bedrijven

Specialist op het gebied van immigratierecht in de Verenigde Staten

Blue Lake Law biedt een vriendelijke service gesteund door jarenlange ervaring in het Amerikaanse immigratierecht. Elk teamlid dat aan een zaak werkt, heeft de kwalificaties van de American Immigration Lawyers Association (AILA) behaald en blijft voortdurend zijn kennis op het gebied van specialisatie bijwerken.


Bij Blue Lake Law zijn welke specifieke diensten beschikbaar?

  • VIP-services: Voor muzikanten, acteurs, atleten, dansers en andere artiesten die voor hun werk naar de Verenigde Staten moeten reizen, bieden wij gespecialiseerde visumassistentie.
  • Professionals: Of je nu een zelfstandige bent die in Amerika wil werken of een werknemer van een organisatie, het verkrijgen van een visum is noodzakelijk wanneer je voor werk naar de Verenigde Staten reist.
  • Familie en burgerschap: Als je van plan bent naar de Verenigde Staten te verhuizen vanwege je partner, een ander familielid, of met de droom van een nieuwe start in Amerika, is het verkrijgen van toestemming om het land binnen te mogen een cruciale stap.
  • Vrijstellingen: Bij het aanvragen van een visum in Amerika worden verschillende factoren overwogen. Eerdere reizen naar landen als Syrië, Iran of Irak kunnen van invloed zijn op je visumaanvraag. Het hebben van een strafblad kan ook de toegang tot de Verenigde Staten compliceren, maar met deskundige hulp is het mogelijk om een visum te verkrijgen.

Werkgebied: Amerika, Nederland, Duitsland en België

George Lake

George, de oprichter en managed advocaat van Blue Lake Law, heeft een masterdiploma in International Business Law behaald aan Tilburg University, aangevuld met een JD (Amerikaans rechtendiploma) van Northwestern California University. Hij is bevoegd om de advocatuur uit te oefenen door de State Bar of California, met expertise in zowel het Californische als het Amerikaanse federale recht. Na lange tijd in Nederland te hebben gewoond, heeft George zich sinds 2012 gespecialiseerd in het Amerikaanse immigratierecht. Zijn deskundigheid heeft een cruciale rol gespeeld bij het bijstaan van individuen uit diverse landen bij het verkrijgen van de benodigde visa voor relocatie naar de Verenigde Staten.

George's uitgebreide achtergrond omvat ook zijn rol als expert getuige in vier landen op het gebied van het Amerikaanse immigratierecht. Met zijn diepgaande begrip van de Amerikaanse immigratieprocessen, zijn persoonlijke ervaring als immigrant, en een solide zakelijke achtergrond, is hij uniek gepositioneerd om een soepele overgang te faciliteren voor cliënten die belangrijke stappen zetten naar de Verenigde Staten, of dit nu wordt gedreven door familie- of zakelijke overwegingen.

Mooie verhalen

"Het favoriete deel van George's werk is wanneer hij een rol kan spelen in het herenigen van familieleden wanneer de kansen tegen hen zijn. Een paar jaar geleden ontving George bijvoorbeeld een oproep van een Nederlandse die wanhopig naar de Verenigde Staten moest om haar Amerikaanse broer te zien. Haar broer had dringend een levensreddende beenmergtransplantatie nodig, en zijn zus was de enige match. Helaas kon de Nederlandse zus, vanwege een fout uit haar jeugd, geen visum krijgen vanwege haar eerdere strafblad. Ondanks immense tijdsdruk en een complexe immigratiebureaucratie slaagde George erin om op tijd het visum voor de Nederlandse zus te verkrijgen, zodat ze kon optreden als donor voor haar broer. Het zijn echte situaties zoals deze die George het gevoel geven dat hij echt een verschil maakt."

Heb jij ook George zijn hulp nodig? Neem dan vooral contact met hem op via: contact@bluelakelaw.com / Tel: +31 20 2440242