Fingerprints & Screening werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners, omdat we geloven dat samenwerking de sleutel is tot het leveren van de allerbeste service en expertise.

Bij Fingerprints & Screening hechten we groot belang aan samenwerking met partners over de hele wereld voor het verkrijgen van bewijzen van goed gedrag. Door nauw samen te werken met een mondiaal netwerk van partners kunnen we een breed scala aan expertise en lokale kennis benutten. Dit stelt ons in staat om efficiƫnter en effectiever te opereren bij het verkrijgen van politieklaringen over verschillende jurisdicties heen. Bovendien geloven we dat deze samenwerking ons in staat stelt om onze klanten een uitgebreide en betrouwbare dienstverlening te bieden, waarbij we voldoen aan de specifieke vereisten van elk land. Door wereldwijde partnerschappen aan te gaan, streven we ernaar om de klanttevredenheid te vergroten en een naadloze ervaring te bieden bij het verkrijgen van essentiƫle documenten zoals bewijzen van goed gedrag.

Reliability Screening

Wanneer je een Canadese RCMP certified criminal record check nodig hebt, is Reliability Screening het beste bedrijf om in te schakelen. Het aanvragen via hun website gaat eenvoudig online, en nadat je je vingerafdrukken hebt ingediend, regelen zij het volledige proces en zorgen dat jij de verklaring krijgt.

Blue Lake Law

Blue Lake Law is een toonaangevende expert op het gebied van immigratiewetgeving in de Verenigde Staten. Als je van plan bent om naar de Verenigde Staten te verhuizen en deskundige begeleiding nodig hebt gedurende het hele proces, kun je vertrouwen op de expertise van Blue Lake Law. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland, maar ze kunnen ook hulp bieden als je in het Verenigd Koninkrijk of Duitsland bent gevestigd.

CIBT Visa services

CIBT helpt wereldwijd bij het verkrijgen en verwerken van internationale documenten. Daarnaast bieden ze een legalisatiedienst aan, wat betekent dat ze je zullen vertegenwoordigen bij rechtbanken, ministeries en ambassades om de benodigde legalisaties namens jou af te handelen. Dit kan jouw aanzienlijk veel tijd besparen.

PNB Immigration law firm

PNB Immigration Law Firm is het eerste immigratierechtbureau in Indonesiƫ. Ons team van immigratieadvocaten en consultants richt zich uitsluitend op immigratie. Deze focus stelt hen in staat om eersteklas immigratiediensten aan hun cliƫnten te bieden. PNB kan ook helpen bij de aanvraag van uw Indonesische Bewijs van Goed Gedrag (Police Clearance Certificate).

Certificate Assist SA

Certificate Assist SA behoort tot de uitzonderlijke bedrijven in Zuid-Afrika die gespecialiseerd zijn in het faciliteren van verschillende soorten legalisaties en het verkrijgen van diverse documenten, waaronder geboortecertificaten, police clearance certificates, huwelijksakten en meer.

VISA Logistics SA

Wanneer je Visa Logistics selecteert als jouw dienstverlener voor visumfacilitatie, documentattestatie en bewijs van goed gedrag, kun je met een gerust hart weten dat je visumproces in handen is van experts die het systeem grondig begrijpen. Zij helpen onder andere met het verkrijgen van een SAPS police clearance certificates.

Doc Assist SA

Doc Assist is een in Zuid-Afrika gevestigde dienst voor het verkrijgen van documenten en kan je helpen, of je nu in Zuid-Afrika bent of momenteel in het buitenland woont. Als je een SAPS police clearance certificate, geboortecertificaat, apostille of ambassadeverificatie nodig hebt, is dit het bedrijf dat je kan helpen!

PESCHECK

Pescheck voert pre-employment screenings uit voor bedrijven en HR die nieuw personeel aannemen. Het bedrijf biedt een online programma waarmee bedrijven en HR zelf kunnen inloggen en screenings kunnen uitvoeren. Een deel van het screeningproces is geautomatiseerd, waardoor het efficiƫnter verloopt.