> CIBT documenten service

CIBT

Ben je op zoek naar een soepele en doeltreffende methode voor het legaliseren van vingerafdrukdocumenten voor onder andere Qatar, Verenigde Arabische Emiraten of Amerika? Zoek niet verder! Bij Fingerprints & Screening werken wij samen met CIBT (www.cibt.nl) om het proces van vingerafdrukdocumentlegalisatie gemakkelijk en zonder stress te maken.

Verkrijg, verifieer en legaliseer documenten overal.

Onze samenwerking met CIBT is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige diensten, met een sterke focus op klanttevredenheid en professionele samenwerking. We begrijpen de complexiteiten van internationale juridische procedures en hebben uitgebreide ervaring met het legaliseren van documenten voor Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten (legalisaties voor andere landen zijn uiteraard ook mogelijk).


Waarom is CIBT een goede partner voor de legalisatie van vingerafdrukdocumenten?

  • Deskundigheid: CIBT beschikt over een team van experts met diepgaande kennis van de vereisten en procedures. Ze zorgen ervoor dat jouw documenten snel en nauwkeurig worden verwerkt. 
  • Efficiëntie: Omdat we de waarde van tijd erkennen, streeft CIBT ernaar om het proces te stroomlijnen, zodat jij je kan concentreren op je eigen activiteiten 
  • Klantgerichtheid: Ze bieden persoonlijke ondersteuning en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. 
  • Betrouwbaarheid: CIBT is een gerenommeerd bedrijf met een bewezen staat van dienst op het gebied van visum- en documentdiensten. Je kan op hen vertrouwen dat zij aan jouw legalisatiebehoeften voldoen.

Samenwerken met CIBT via Fingerprints & Screening betekent dat je kan rekenen op een betrouwbare partner voor de legalisatie van vingerafdrukdocumenten. Bij samenwerken hoort ook de service om het makkelijk te maken, via het Fingerprints & Screening portal bij CIBT kan je makkelijk online je aanvraag indienen bij CIBT en krijg je ook meteen korting (wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact op met ons, fingerprints & screening, en we sturen je de link van het portal om je aanvraag te doen).

Overzichtelijk online portal om je aanvraag in dienen

Prijsoverzicht CIBT

  • Consulair (kosten derde partijen) – deze kosten betaalt iedereen en worden 1:1 door berekend. Deze kosten zijn:

Rechtbank 22,00 EUR

Ministerie 10,00 EUR

Ambassade Qatar 42,00 EUR

Ambassade UAE 112,00 EUR (dit wordt gerekend in lokale wisselkoers en veranderd dagelijks)

Stortingskosten UAE* 23,50 EUR (dit is omdat een fee moeten betalen aan de Ambassade bij de digitale bank transfer)
CIBT (en F&S) kan geen garantie bieden voor deze kosten, aangezien ambassades deze op elk moment kunnen wijzigen.


  • Bemiddelingskosten van CIBT – deze kosten worden gerekend per instantie bij CIBT voor zakelijk klanten die via Fingerprints & Screening een aanvraag doen. Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de Ambassade door CIBT te laten verzorgen en dan is het slechts eenmalig 55,00 (flexibel). 

Rechtbank 55,00 EUR (normaal is dit €92,50)

Ministerie 55,00 EUR (normaal is dit €92,50)

Ambassade 55,00 EUR (normaal is dit €92,50)


  • Verzendmethode - Natuurlijk kan je de documenten ook gratis komen ophalen indien gewenst (keuze kan aangegeven worden in het portaal)

Ophalen bij CIBT 0,00 EUR
Standaard 21,50 EUR

CIBT USA

We werken niet alleen met CIBT in Nederland samen om vingerafdrukken te legaliseren. Dit doen we ook met CIBT USA. Het komt namelijk regelmatig voor dat een opgevraagd FBI-verklaring gelegaliseerd dient te worden in Amerika en het is niet mogelijk om dit door de FBI zelf te laten doen. Hiervoor kan je een bedrijf in Amerika inschakelen die dit voor jou doet. Bij CIBT USA kan je via het Fingerprints & Screening portal (www.cibtvisas.com/FSUSA) dit verzoek indienen, daarna stuur je de PDF-versie van jouw FBI-verklaring op naar CIBT USA en zij regelen de legalisatie voor jou in Amerika.