>Travel directions to Fingerprints and Screening in the Netherlands

Routebeschrijving

Het kantoor van Fingerprints&Screening is te vinden in Hilversum, precies in het midden van Nederland en dicht bij een aantal grote steden, zoals Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Ons kantoor is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.


Kom je met de auto vanuit de richting Amsterdam:

Optie 1: Ga via de E35/A2 richting Utrecht, neem afrit 4 Vinkeveen, ga onder aan de afrit naar links en volg de N201 tot aan Hilversum, op het moment dat je Hilversum in rijdt ga je op de tweede rotonde naar links (3eafslag) de Zeverijnstraat op, na ongeveer 100 meter vind je ons kantoor aan de linkerzijde (ventweg).

Optie 2: Ga via de A1 richting Hilversum, neem afrit 9 Laren/Hilversum Noord, ga onder aan de afrit naar links en volg de N525 naar Hilversum. Wanneer je Hilversum inrijdt ga je bij de eerste stoplicht naar recht de Johannes Gerardtweg op, deze weg rijdt je 4,5 kilometer door, neem op de rotonde bij de Vreelandseweg de derde afslag de Diependaalselaan op, neem op de volgende rotonde weer de 3e afslag de Zeverijnstraat op, na ongeveer 100 meter vind je ons kantoor aan de linkerzijde (ventweg)


Optie 3: Ga via de A1 richting Hilversum, rijdt door tot aan de A27, ga de A27 richting Utrecht op. Neem afslag 33 Hilversum/Loosdrecht, ga onder aan de afrit naar links de Diependaalse laan op, volg deze weg voor ongeveer 3km, dat betekent dat je 2 rotondes rechtdoor moet rijden, bij de derde rotonde neem je de 1e afslag de Zeverijnstraat op, na ongeveer 100 meter vind je ons kantoor aan de linkerzijde (ventweg)


Kom je met de auto vanuit de richting Utrecht:
Ga via de A27 richting Hilversum, neem afslag 33 Hilversum/Loosdrecht, ga onder aan de afrit naar links de Diependaalselaan op, volg deze weg voor ongeveer 3km, dat betekent dat je 2 rotondes rechtdoor moet rijden, bij de derde rotonde neem je de 1e afslag de Zeverijnstraat op, na ongeveer 100 meter vind je ons kantoor aan de linkerzijde (ventweg)


Kom je met het openbaar vervoer:
Hilversum heeft meerdere treinstations. Hilversum Centraal is het station waar alle treinen stoppen en waar vandaan alle bussen vertrekken. Neem de trein naar Hilversum Centraal Station, vanaf daar kan je met buslijn 1 (naar Kerkelanden) verder, stap uit bij de bushalte Zeverijnplantsoen. De bus stopt bijna voor kantoor. Buslijn 1 vertrekt iedere 15 minuten.


Vingerafdrukken service in Amsterdam
Regelmatig zijn wij op locatie in Amsterdam voor het afnemen van vingerafdrukken. Mocht je liever in Amsterdam willen afspreken dan is dit ook een mogelijkheid, alleen kan niet iedere dag (tenzij wij speciaal voor jou gaan rijden, maar daar vragen we een ander tarief voor). Op het moment dat wij al afspraken hebben in Amsterdam kunnen we dit combineren en daarna bij jou langs komen. Wil je dit? Neem hiervoor even contact met ons op, zodat we jou kunnen informeren wanneer de eerste mogelijkheid is (dit kan niet voor de Police Certificates aanvragen uit de UAE en Qatar)