Heb jij een National Police Check uit Australië nodig?

Ik help jou van begin tot eind.

Online een afspraak maken?

Ik help je stap voor stap bij de aanvraag

Persoonlijk contact

Snel je verklaring in handen

Eenvoudig aanvragen met onze hulp

Heb je een National Police Check uit Australië nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek, ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van een AFP-report een fluitje van een cent is.

George Lake

Managing Attorney

Blue Lake Law

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse is a consummate professional in her field of expertise. I have worked with her personally for my own fingerprinting requirements for the United States and always recommend her to my clients who often need fingerprinting services for countries such as Canada, Australia and Singapore. I have always been happy with her service and level of skill.

Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken voor de National Police Checks uit Australië. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meer dan 5600+ vingerafdrukken afgenomen voor verschillende politie verklaringen. Wil je iets weten over deze check, dan ben je bij mij aan het juiste adres 😁

Kenji Wada

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse is an extraordinary person who provides a very professional fingerprint service.

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds

Maak vrijblijvend een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.

Melanie Ward

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse was absolutely wonderful to work with! She made the process easy and stress-free, and is extremely warm and kind.