Heb jij een FBI Criminal Background Check nodig?

Ik help jou van begin tot eind.

Online een afspraak maken?

Ik help je stap voor stap bij de aanvraag

Snel je FBI-verklaring in handen

persoonlijk contact

Eenvoudig aanvragen met onze hulp

Heb je een FBI criminal background check nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek, ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van FBI-report een fluitje van een cent is.

Het resultaat van de FBI is al na 2 à 5 werkdagen beschikbaar.

Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken voor Amerika, zoals FBI criminal background checks. In de afgelopen 8 jaar heb ik meer dan 4000+ vingerafdrukken afgenomen voor de FBI verklaringen. Wil je iets weten over deze check dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor andere vingerafdruk aanvragen uit Amerika 😁

Kenji Wada

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse is an extraordinary person who provides a very professional fingerprint service. I had to prepare a Criminal History Summary from the FBI as soon as possible for my new job in The Netherlands.

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds of in het weekend

Corlé Germishuys

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse delivered outstanding services, is friendly, very accommodating, and always eager to assist. She is very quick to reply to emails and truly understands the systems. There were a few hiccups with my application and she didn’t even hesitate to go the extra mile and sort it out on my behalf. It was wonderful working with her.

Maak vrijblijvend een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.

Brannon Andersen

Professor

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse was extremely helpful guiding us through the process, was excellent taking the fingerprints and then made sure fingerprint cards were delivered via Federal Express to the United States.