Heb jij een Certificate of Character nodig uit Trinidad & Tobago?

Ik help jou van begin tot eind

Online een afspraak maken?

Ik help je stap voor stap bij de aanvraag

Persoonlijk contact

Snel je verklaring in handen

Eenvoudig aanvragen met onze hulp

Heb je een Certificate of Character (COC) uit Trinidad & Tobago nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek, ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van een Certificate of Character een fluitje van een cent is.

Het resultaat is vaak na 3 werkdagen gereed

Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meer dan 5600+ vingerafdrukken afgenomen voor verschillende politie verklaringen. Wil je iets weten over deze check, dan ben je bij mij aan het juiste adres 😁

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse delivered outstanding services, is friendly, very accommodating, and always eager to assist. She is very quick to reply to emails and truly understands the systems. There were a few hiccups with my application and she didn’t even hesitate to go the extra mile and sort it out on my behalf. It was wonderful working with her.

Corlé Germishuys

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds

Maak vrijblijvend een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.