Heb jij een SKCK Police Clearance Certificate uit Indonesië nodig?

Ik help jou van begin tot eind.

Online een afspraak maken?

Ik help je stap voor stap bij de aanvraag

Snel je verklaring in handen

Persoonlijk contact

Eenvoudig aanvragen met onze hulp

Heb je een SKCK Police Clearance Certificate (PCC) uit Indonesië nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek,ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van SKCK-report een fluitje van een cent is.

Het resultaat is al na 3 à 5 werkdagen beschikbaar.

Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken voor de Police Clearance Certificates uit Indonesië. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meer dan 5600+ vingerafdrukken afgenomen voor verschillende politie verklaringen. Wil je iets weten over deze check, dan ben je bij mij aan het juiste adres 😁

Kenji Wada

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse is an extraordinary person who provides a very professional fingerprint service.

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds

Maak vrijblijvend een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.

Brannon Andersen

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse was extremely helpful guiding us through the process, was excellent taking the fingerprints and then made sure fingerprint cards were delivered via Federal Express to the United States.  Absolutely outstanding service that was well beyond what we expected.