Heb jij een RCMP Certified Criminal Record Check nodig?

Ik help jou van begin tot eind.

Online een afspraak maken?

Ik help je stap voor stap bij de aanvraag

Snel je RCMP-verklaring in handen

persoonlijk contact

Eenvoudig aanvragen met onze hulp

Heb je een RCMP Certified Criminal Record check nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek, ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van RCMP-report een fluitje van een cent is.

Het resultaat is na 10 - 15 werkdagen beschikbaar

Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken voor de RCMP Certified Criminal Record checks. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meer dan 1200+ vingerafdrukken afgenomen voor de RCMP verklaringen. Wil je iets weten over deze check dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor andere vingerafdruk aanvragen uit Canada 😁

Corlé Germishuys

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse delivered outstanding services, is friendly, very accommodating, and always eager to assist. She is very quick to reply to emails and truly understands the systems. There were a few hiccups with my application and she didn’t even hesitate to go the extra mile and sort it out on my behalf. It was wonderful working with her.

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds

Kenji Wada

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ilse is an extraordinary person who provides a very professional fingerprint service.

Maak vrijblijvend een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.

Video stappenplan RCMP aanvraag