Heb jij een SAPS Police Clearance Certificate nodig?

Ik help jou van begin tot eind.

Online een afspraak maken?

Persoonlijk contact

Ik help je stap voor stap bij de aanvraag

Snel je verklaring in handen

Eenvoudig aanvragen met onze hulp

Heb je een SAPS Police Clearance Certificate (PCC) nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek, ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van een SAPS-report een fluitje van een cent is.

Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken voor de Police Clearance Certificates uit Zuid Afrika. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meer dan 5600+ vingerafdrukken afgenomen voor verschillende politie verklaringen. Wil je iets weten over deze check, dan ben je bij mij aan het juiste adres 😁

Corlé Germishuys

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse delivered outstanding services, is friendly, very accommodating, and always eager to assist. She is very quick to reply to emails and truly understands the systems. There were a few hiccups with my application and she didn’t even hesitate to go the extra mile and sort it out on my behalf. It was wonderful working with her.

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds

Maak vrijblijvend een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.

Nelson Kebuya

SAFe scrum master

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ilse Sloof is not just a professional but someone that’s knowledgeable about what she does. I am in Denmark and she flew from Netherlands to do my fingerprints and everything was done perfectly.
I needed fingerprints to obtain police clearance certificates from South Africa and also to get Identity History summary from the FBI in USA and she helped me with everything and all was successful. She’s a certified fingerprint professional and I’ll use her services again without a doubt. Contact her for your fingerprints services and you won’t regret it.