> Hoe verschillen de vingerafdrukreguleringen tussen staten in de VS

Hoe verschillen de vingerafdrukreguleringen tussen staten in de VS

 In de Verenigde Staten is er geen enkele gaming control board dat in één keer gaming-licenties uitgeeft voor alle staten. Elke staat heeft zijn eigen gaming control board dat verantwoordelijk is voor het verlenen van licenties en het uitvoeren van achtergrondcontroles. Hoewel het proces om een gaming-licentie aan te vragen niet significant verschilt tussen staten, is het belangrijk op te merken dat de controlerende autoriteit per staat verschilt.

Dus, als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een gaming-licentie, is het essentieel om de specifieke vereisten en procedures van het gaming control board van elke staat te achterhalen.

Naast de bovenstaande informatie is het belangrijk om te weten dat verschillende staten in de Verenigde Staten hun eigen specifieke eisen stellen aan vingerafdrukkaarten. Hoewel de meeste staten de blauw omrande FD-258 vingerafdrukkaarten accepteren, hebben sommige staten aanvullende eisen. Bijvoorbeeld, in New Jersey zijn naast één FD-258 vingerafdrukkaart ook twee vingerafdrukkaarten van de New Jersey State Police vereist. Dit benadrukt de kleine variaties in vingerafdrukprocedures van staat tot staat.

Bovendien verschillen ook de aanvullende documenten die de Fingerprint Technician en de aanvrager moeten invullen, afhankelijk van de staat. Als je bijvoorbeeld je vingerafdrukken opstuurt voor een gaming-licentie in Pennsylvania, moet je ook een formulier invullen, ondertekenen en toevoegen van IdentoGo. In het geval van Michigan moet je een Live Scan-verzoekdocument invullen en toevoegen, terwijl New Jersey de invulling en bijvoeging van een formulier van de identification-unit out-of-state vereist, samen met de vingerafdrukken.

Gezien deze factoren is het goed om op de hoogte te blijven van de specifieke vereisten en formulieren voor elke staat bij het ondergaan van het vingerafdrukproces voor een gaming-licentie aanvraag.

Reactie plaatsen