> Vingerafdrukken alle landen

Vingerafdrukken overige landen

Ik help jou van begin tot eind.

Online een afspraak maken?

Persoonlijk contact

Snel je verklaring in handen

Ik help je stap voor stap bij deze aanvraag

Heb je een verklaring omtrent gedrag uit het buitenland nodig en je weet niet waar je moet beginnen? 

Geen paniek, ik help je met de gehele aanvraag waardoor het aanvragen van een verklaring een stuk makkelijker is.

Naast de landen die we noemen op de website nemen we ook nog vingerafdrukken af van een hele lijst met andere landen. De reden waarom deze landen niet apart vermeld staan is omdat de hoeveelheid aanvragen per jaar aanzienlijk minder is dan de landen die wel apart genoemd worden.


Heb je vingerafdrukken nodig voor 1 van de landen die hieronder in de lijst staat? Neem gerust contact met ons op en dan helpen we hier mee. Heb je een verzoek gekregen voor een land welke ook niet in deze lijst staat, neem dan alsnog gerust contact met ons op. In principe kunnen wij voor alle landen vingerafdrukken afnemen.


Ervaren fingerprint technician

Ik ben Ilse en heb jaren lange ervaring in het afnemen van vingerafdrukken voor verklaringen omtrent gedrag uit het buitenland. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meer dan 5600+ vingerafdrukken afgenomen voor verschillende politie verklaringen. Wil je iets weten over deze aanvragen, neem gerust contact op 😁

Jouw verklaring in no time geregeld!

  • Direct contact met mij
  • Ik maak de documenten voor jou klaar
  • Inclusief verzending van de documenten
  • Afspraken bij mij op kantoor (in slechts 30 minuten sta je weer buiten 😉)
  • Afspraken kunnen ook ’s avonds

Maak online een afspraak. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij alle informatie.

Vragen? Bel mij even op: 06 - 23 725 303

Liever een afspraak bij jou op locatie? Neem even contact met me op.